news-details

Feriye’de müzik ve eğlence boğaza karışacak

Her mekânında kendine has bir dünya barındıran Feriye, dolu dolu etkinlik programıyla İstanbul’luların buluşma noktası olmaya devam ediyor.

 

Bir tarafta Boğaz’a bakan lokanta, saray, rıhtım ve cam salon; diğer tarafta mutfak, sinema, galeri ve fuaye ile geçmişten geleceğe farklı dokulara sahip alanlarında sıra dışı deneyimler yaşatan özgün bir yaşam, sanat ve gastronomi merkezi olan Feriye, müzik, performans, yemek, yaşam ve sosyalleşme anlayışımızı yeniden tasarlıyor.

Boğaz’ın huzur veren sesine eşlik edecek “Feriye’de Caz” her Cuma ve Cumartesi akşamı saat 22.00’de Lokanta Feriye’nin Bar bölümünde gerçekleşecek. Su İdil, Erdem Özkan, Ezgi Alaş, Flapper Swing ve Nihal Akarsu’nun sahne alacağı etkinlik serisinin ilk konseri 24 Ocak 2020’de Su İdil Band ile başlayacak. Müziğin Boğaz’ın büyüleyici atmosferiyle birleştiği Lokanta Feriye’de yerinizi ayırmak için (212) 227 22 17 veya (538) 483 20 21 no.lu hatlardan rezervasyon yapmak yeterlidir.

Kendi sesini oluşturmuş, genç ve başarılı kadın sanatçıların dinleyicilerle buluşacağı Akustik Konserler Serisi Şubat 2020 Çarşamba akşamı saat 21.00’da Cam Salon’da başlayacak. Cem Adrian ile birlikte seslendirdiği “Sen Benim Şarkılarımsın” ile büyük beğeni toplayan Hande Mehan, Cam Salon konserlerinin ilk konuğu. Serinin diğer konserlerinde Nilipek., Eda Baba, Selin Sümbültepe’nin sesleri boğazın dinamizmine karışacak.

29 Ocak 2020 Çarşamba saat 19:30’da “Bugunnelerizledim” isimli blog ve Instagram sayfaları ile film ve dizi severlerin beğenisini toplayan Deniz Tokgöz ‘Bil Bakalım’ adlı quiz geceleri ile Sinema Feriye’de. En sevdiği dizi ve filmler üzerine hazırladığı sorular ve eğlenceli sohbetler eşliğinde geçen oyun gecelerin ilkinin konusu efsane dizi “Friends”. Bil Bakalım’ın ikincisi ise 1 Şubat 2020 Cumartesi günü Harry Potter hakkında her şeyi bildiğini düşünen çocuklar için gerçekleştirilecek.

Boğaz’ın en güzel noktası Feriye’de gerçekleşecek etkinliklerin biletleri Biletix’te! Gelecek tüm etkinliklerden haberdar olmak için @feriyeistanbul hesabını takip edebilir veya feriye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı