news-details

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Mersin'de

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek tarafından karşılanan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin ve Vali Pehlivan, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek ile görüştü, yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu da katıldı.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, meydana gelen otobüs kazasında, yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Gül ve Jandarma Uzman Çavuş Kadir Fişne ile Mezitli Polisevi nizamiye noktasına yapılan saldırıda gazi olan polis memuru Abdulkadir Öztürk’ü ziyaret etti.

Mersin Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi devam eden Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Gül ve Polis Memuru Abdulkadir Öztürk’ü ziyaret ettikten sonra, Mersin Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam etmekte olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Fişne’yi ziyaret eden Vali Pehlivan ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, gazilerin durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Pehlivan ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, gazilerin ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hibya Haber Ajansı