news-details

Wolfteam’de nostalji rüzgarları esiyor

En güçlü karakterler, silahlar ve eşyaların yasak olduğu bu sunucu eski savaşların keyfini vaat ediyor.

 

Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için oyuncuların uzun süredir beklediği Nostalji güncellemesini 19 Şubat 2020 Çarşamba tarihinde yayınlayacak. Güncelleme ile birlikte açılacak Nostalji adlı yeni sunucuda oyuncuları Wolfteam’in eski lobi müziği karşılayacak.

 

Nostalji sunucusunda güçler dengeleniyor

 

Wolfteam’in eski lobi müziğiyle nostalji yaşayacak oyuncular, açılan yeni sunucuda en güçlü karakterler, silahlar ve eşyalar ile oynayamayacak. Böylece oyuncuların güçleri dengelenmiş olacak. Oyuncular Nostalji sunucusunda bireysel değil, klanlarıyla birlikte mücadele edecek.

 

Klanlar şampiyonluk için savaşacak

 

Sadece klanların girebileceği Nostalji sunucusunda klan maçları 5v5 şeklinde gerçekleşecek. Maçı kazanan klan 3 puan alacak ve topladığı puana göre Bronz, Gümüş, Altın, İmparator, Hükümdar, Efsane ve Şampiyon liglerinden birine otomatik olarak yerleştirilecek. Tabii ki amaç en yüksek puanı alıp Şampiyon liginde mücadele etmek.

 

Nostalji sunucusunda yasaklı bazı karakter ve silahlar:

OG Dövmeleri

OG Silahları

Efsane ve Efsane Pro Silahları (EM4A1 Efsane, EM4A1 Efsane Pro, ELWRCI M6A2 Efsane Pro ve dahası)

Karakterler (Marien Diriliş, Lin Meiling Diriliş, Ateş, Barut, Tetra, Rin ve dahası)

Kırmızı ve Mavi Bomba ve dahası

Pençeler (OG Pençesi, Kara Pençe ve dahası)

 

Oyuncuların taleplerini her zaman dinleyen ve kayıtsız kalmayan Wolfteam, önümüzdeki dönemde de oyuncu odaklı yeniliklerle oyuna heyecan katmaya devam edecek. Wolfteam’i indirmek için tıklayınız.

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corporation, harika mobil oyun deneyimleri sunarak dünyadaki her yaştan izleyiciyi eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore'de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak dünya çapında en iyi mobil geliştirici ve yayıncılar arasında yer almaktadır. 6.000'den fazla çalışanı ile “Netmarble, Lineage 2: Revolution”, “Blade & Soul Revolution”, “MARVEL Future Fight”, “BTS WORLD”, “Paramanya” ve “Seven Knights” gibi en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretmekte ve bunlarla ilgili hizmet vermektedir. Çok oyunculu ücretsiz oyunlar konusunda en iyi mobil oyun geliştiricisi olan Kabam'a, önde gelen gündelik sosyal oyun geliştiricisi Jam City'ye ve müzik yapımcısı, sanatçı ajansı BigHit Entertainment’a en büyük hissedar olan Netmarble, Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve önde gelen bir MMORPG şirketi olan NCsoft ile stratejik bir ortaklığa sahiptir. http://company.netmarble.com adresinde daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı