news-details

Mobil Delvac Express servisleriyle ağır vasıtaları yolda bırakmıyor

Ülkemizde 115 yıldır madeni yağların üretimi ve pazarlanması konusunda faaliyetlerini sürdüren Mobil Oil Türk A.Ş., ağır vasıta sürücülerine en kaliteli ve en güvenilir hizmeti Mobil Delvac Express servis zinciriyle sağlamaya devam ediyor. Hızlı, modern, temiz ve konforlu bir hizmet anlayışıyla Türkiye’nin 25 noktasında yer alan Mobil Delvac Express, ağır vasıtaların kesintisiz operasyonlar gerçekleştirmeleri için deneyimli ustalarıyla yetkili servis kalitesinde eksiksiz bakım ve kontrol imkanı sunuyor. 

Ülkemizde 115 yıldır madeni yağların üretimi ve pazarlanması konusunda faaliyetlerini sürdüren Mobil Oil Türk A.Ş., en kaliteli bakım hizmeti ve yağ değişimini Mobil Delvac Express noktalarıyla ticari araç sahiplerine, ağır vasıta sürücülerine ve filo yöneticilerine sunmaya devam ediyor. Şirket, Türkiye’nin farklı noktalarında yer alan toplam 25 adet Mobil Delvac Express servisi ile, ağır vasıtaları kaliteli yağlarla buluşturarak araçların performansını artırırken bakım maliyetlerini minimuma indirmeyi hedefliyor. Mobil Delvac Express servis noktalarındaki deneyimli ustalar da, araçların tüm kontrollerini gerçekleştirirken aynı zamanda ticari araç sürücülerini bakımlar hakkında bilgilendiriyor. Mobil Delvac Express noktalarının dinlenme alanlarında ise ağır vasıta sürücüleri araç bakım ve kontrollerinin sona ermesini keyifle bekleyebiliyorlar.  

Ağır vasıtalara yetkili servis kalitesi!

Konuyla ilgili konuşan Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç, Mobil Delvac Express servislerinde ağır vasıta sürücülerini yetkili servis kalitesinde bir hizmet anlayışıyla karşıladıklarını belirterek; “Mobil Delvac Express noktaları ile garanti kapsamından çıkan ağır vasıtaları için, yetkili servis kalitesinde bir hizmet anlayışı arayan ticari araç sürücülerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Sayıları 25’e ulaşan Mobil Delvac Express’ler ile kalitemizi koruyarak hizmetlerimizi sürdürme gayesindeyiz. Bu noktalarda çalışan deneyimli ustalarımız ise hem sahip oldukları donanım hem de müşteri ilişkileri açısından Mobil Delvac’ı doğru temsil edebilecek şekilde özenle seçiliyor ve ziyaretçilerine en iyi hizmeti sunuyorlar. Ağır vasıta sürücüleri, gerekli bakım ve kontrolleri Mobil Delvac Express noktalarında güvenle yaptırırken, en ağır yüklerde bile yüksek performansıyla motoru koruyan Mobil Delvac yağlarıyla araçlarını yeniliyorlar” açıklamalarında bulundu. 


Hibya Haber Ajansı