news-details

Eski dünyanın yıkılıp yerine yeni bir dünyanın kurulacağı dönemin sancılarını yaşıyoruz”

Seyahat etme ve keşfetme özgürlüğümün olduğu günleri özlüyorum

“Bulunduğumuz süreç biter bitmez teknolojinin her alanda hâkim olacağı yepyeni bir dünya çok iddialı değil”

Ekranların zarif, başarılı ve güzel yüzü Ahu Orakçıoğlu, MAG Nisan sayısında yer alan #evdekal günlüğü içeriği için neler yaptığını paylaştı.

Ekotürk TV’deki program hazırlıkları için kanala gittiğini yayın kuşağını sunduktan sonra eve dönüp çocukları ile zaman geçirdiğini belirten Orakçıoğlu, “Bu dönemin güzel yanı aile olarak hiç olmadığı kadar birlikte vakit geçirebiliyor olmamız birlikte aktiviteler yapabiliyor olmamız. Böylece bugünlerin avantajlarını kullanmış oluyoruz” diyor.

Müzik, kitap ve film önerilerini de paylaşan başarılı ekran yüzü, “Eski dünyanın yıkılıp yerine yeni bir dünyanın kurulacağı dönemin sancılarını yaşıyoruz. Bu sancıların, içinde daha hangi zorlukları barındıracağını öngörmek mümkün olmasa da, içerisinde bulunduğumuz süreç biter bitmez hayatımızın her alanında teknolojinin hakim olacağı, yepyeni bir dünyanın doğacağını söylemek her halde çok da iddialı olmayacaktır. Dilerim ki, ilerleyen dönemlerde bu yeni düzen, beraberinde antitezi olarak doğaya yakın bir yaşamı da ön plana çıkarır” diye konuştu.

Tüm Dünya’yı sarsan Covid-19 salgını ile ilgili #evdekal çağırısının altını çizen başarılı ve güzel anne,“Unutmayalım ki bugünler de elbet geçecek, yapmamız gereken henüz içerisinde iken değerlendirebilmek” mesajını MAG okurları ile paylaşıyor.

Neşesi ve samimiyetiyle kısa zamanda tanıyıp sevdiğimiz Wilma Elles’in kapak yıldızı olduğu MAG Nisan sayısı, Açalya Samyeli Danoğlu, Arda Sayıner, Aslı Çelik Hatemi, Ayşe Kucuroğlu, Candan Varnalı, Etel Baler, Metin Hara, Raşit Bağzıbağlı, Rıfat Çebi, Tuğçe Postoğlu, Yağız İzgül gibi kendi alanında başarılı bir çok ismin #evdekal günlüğü röportajları ve dopdolu içeriği ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.


Hibya Haber Ajansı