news-details

NetWork’te renkli marin rüzgarı

NetWork, İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile sizi çarpıcı bir yaza davet ediyor. Gösterişli kumaşların kusursuz formlarla bütünleştiği koleksiyonda yer alan parçalar, sezona iddialı bir giriş yapıyor.

NetWork İlkbahar/Yaz koleksiyonunun en ilham verici temalarından biri olan marin, yeni sezonda cesur, dinamik ve modern bir yorum ile yazın gelişini müjdeliyor. Blok renk kullanımları ile NetWork koleksiyonunda yeniden tanımlanan marin temasında parçalar birbirleri ile kombinlendiğinde, genç, feminen ve hayattan keyif almasını bilen NetWork kadınını ortaya çıkarıyor.

Lacivert ve beyaz rengin birlikte kullanıldığı koleksiyonda, en canlı tonuyla kırmızı ise marin temasına hiç olmadığı kadar renk katıyor. Dinamik renkler ile oluşturulan çizgiler ve renk blokları, saten ve koton kumaşlar ile buluşarak çarpıcı ve cesur bir stil sunarken, kırmızı tüvit ceketler ise lüks bir görünüm yaratıyor. Temanın en öne çıkan desenlerinden çıpa, halat ve zincirin renkli yorumu triko kazaklarda ve saten şortlarda göze çarpıyor. Çizgili triko ve kırmızı ceketin, lacivert pantolonlarla birleştiği görünümler bu yaz marinin en sevilen tasarımları olacak.

Marinin Maskülen ve Casual Yorumu:

NetWork İlkbahar/Yaz erkek koleksiyonu ile marin stili erkekler için de hiç olmadığı kadar canlı renklerde yorumlanıyor. Özgün ve modern duruşunu koruyan kozmopolit NetWork erkeği; lacivert, beyaz, saks mavisi ve kırmızı renklerini maskülen formlarla birleştiren marin stiliyle dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan çizgi detaylı takımlar, mavinin en canlı tonlarıyla birlikte sneaker ile kombinlenerek klasik formları sportif bir görünüme kavuşturuyor. İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile marin teması, denizin ve güneşin esintisini her tasarımı ile hissettirecek.


Hibya Haber Ajansı