news-details

Ziraat Odası başkanlığına Arslan seçildi

Yapılan seçimde Bünyamin Aslan 58 oy alırken, Nevzat Paliç 36 oy, Mustafa mavi 29 oy, Ercan Koyuncu ise 3 oy aldı. Yapılan seçim sonunda Bünyamin Aslan Rize Ziraat odası yeni başkanı oldu.
Rize Ziraat odası seçimlerinde başkanlığa seçilen Bünyamin aslan kongrede yaptığı konuşmada, “Bu gün burada 4 yıl süreyle görev yapacak Rize’ nin kaderi ve tek siyaseti olan çayın en büyük savunucusu ve takipçisi olacak olan Rize Ziraat odası yönetimini siz değerli delegeler seçtiniz. Hedefimiz Ziraat odasını bu günden alıp daha ileri seviyelere taşıyıp daha güncel, yenilikçi projeler üreten, çiftçinin her daima yanında olan, kendini hissettiren, yaş çay fiyatının belirlenmesinde etkin rol oynayan, artan gübre fiyatları için süspansiyon uygulaması yapılması için uğraş veren Ziraat Mühendislerimizin sürekli bölgelerde çay tarımı ve çiftçi destekleme projelerini takip eden, toprak-su analizlerinin yapıldığı, tarım marketi olan bir oda olacağız.” dedi.

Yapılan seçinde başkanlığa Bünyamin aslan seçilirken yönetim Kurulu üyeliklerine şu isimler seçildi:

"Emin Kanbur, Recep Kuk, Bayram Dinç, Vedat Aydın, Hasan Dilsiz, Sefer Alan, Mehmet Karaömeroğlu, İsmail Akpınar Yunus Öksüz, Hikmet Yılmaz, Orhan özgün, Mehmet Eroğlu, Nuri Tüylü, Abdurrahman Küçükmustafa, Erkan Kışmır, Hızır Can, Recep Ali Çil, Cemal Nadir Yıldırım, Emrah Kurtkaya, Kamil Köseoğlu."
Hibya Haber Ajansı