news-details

Kitaplar bazen geçmişi, bazen günümüzü, bazen de geleceği aktarırlar. Bu kitap size üçünü de vaat ediyor

Daha önce ortak iki kitaba imza atan Mete Yarar ve Ceyhun Bozkurt, “MESİH-TANRI’YI KIYAMETE ZORLAMAK” için “Bir kitabı yazarken ilk defa yanılmayı istediklerini” ifade ettiler. Daha önce yaptıkları tüm çalışmalarda saha ve tarihe/arşive hakim olma yönleriyle öne çıkan yazarlar, “MESİH-TANRI’YI KIYAMETE ZORLAMAK”ta Irak, Suriye, Filistin, Güneydoğu Anadolu Bölgemiz ve Doğu Akdeniz gibi alanlarda yaşananların politik, ekonomik, stratejik boyutları dışındaki bir boyutu daha olduğuna mercek tuttu: Teoloji boyutu.
 

Geçmişte Armagedon ve Evanjelistlerle ilgili yapılan çalışmaların derin bir incelemesini yapan yazarlar, o çalışmalardaki bilgileri Ortadoğu haritası ile birleştirdi. Onların ustalıkları saha tecrübesindeydi. Yazarlar, “MESİH-TANRI’YI KIYAMETE ZORLAMAK” çalışmalarıyla Teolojiyi sahaya getirdi.
 

Kitapta, kendi ifadeleriyle Tanrı’yı kıyamete zorlamak isteyenlerin inançları çerçevesinde Ortadoğu’da gerçekleştirdikleri eylemleri, uyguladıkları politikaları göreceksiniz. Okurlar, tüm insanlığı etkileyecek bu politikaların hangi aşamaları içerdiğini, bu aşamaların hangilerinin hayata geçirildiğini görecekler.


Hibya Haber Ajansı