news-details

Digitopia’ya önemli transfer

Şirketlere dijital dönüşüm yolculuklarında ayrıcalıklı ve benzersiz bir yönetim danışmanlığı hizmeti sunan Digitopia, Türkiye İş Geliştirme Direktörü olarak Gözde Ünalacak’ı atadı.

 

Kurumlara dijital ve kültürel dönüşüm alanlarında rehberlik eden ve yeni açtığı Londra ofisiyle Avrupa’ya açılarak son dönemde küresel çapta büyümeye başlayan Digitopia, Türkiye iş geliştirme direktörlüğü görevine Gözde Ünalacak’ı getirdi. Bilgi teknolojileri alanındaki çalışmalarını başta finans, üretim, enerji, perakende olmak üzere pek çok farklı sektörde yürütmüş olan Gözde Ünalacak, iş stratejileri geliştirme konusundaki tecrübesiyle ön plana çıkıyor. 

 

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra Missouri University of Science and Technology’de yazılım mühendisliği alanında master yapan Gözde Ünalacak, çalışma hayatına Koç Sistem’de başladı. Sonrasında SAP Türkiye’nin kuruluş ekibinde yer alan Ünalacak, 2012’de Gartner’da çalışmaya başladıktan sonra görev aldığı altı yılda üç kez art arda Gartner Winners Circle ödülünü kazandı. Gözde Ünalacak, kariyeri boyunca donanımdan yazılıma, süreçlerden analitiğe, yazılım geliştirmeden hazır uygulamalara kadar bilgi teknolojilerinde birçok alanda başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. 

 

Ünalacak: “Digitopia olarak en etkili desteği vereceğiz”

 

 

Dünyanın teknoloji ile değişiminin heyecan verici olduğunu ve inanılmaz fırsatlar ortaya çıkardığını belirten Ünalacak, “Her kurum dijital dönüşümün farklı bir evresinde bulunuyor. Biz bunun bilincinde olarak doğru yaklaşımı geliştirmek için çabalıyoruz. Kurumların değişim sürecindeki ‘Yeni dünyaya nasıl hazırlanırız?’, ‘Kültürümüz adapte olabilecek mi?’, ‘İlerleyişi izleyebilecek miyiz?’ gibi sorularına yanıt bulmayı hedefliyoruz. Güvene dayalı ve sonuç odaklı çalışmalarla kurumların karşılaştığı zorluklara Digitopia olarak en etkili desteği vereceğiz.” şeklinde konuştu.

 


Hibya Haber Ajansı