news-details

Seyahat masrafları eskide kaldı

 

Bu hem masraf hem de iş gücü kaybı olarak firmalara yansıyor. Uzaktan bakım hizmetlerinin optimizasyonunu sağlayan Secomea, seyahat süresinden ve maliyetlerinden tasarruf ederek yenilikçi çözümler sağlıyor.

 

 

Sayın Haber Merkezi;

Uzaktan erişimde ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri tek bir cihaz ile sağlayan Secomea, makina üreticileri için standart hizmetlerin dışında da büyük avantajlar sağlıyor.

Müşterisine; zaman, iş gücü ve maliyet avantajı sağlayan Secomea, tek bir ürün ile: Uzaktan Erişim Makina Kontrolü, Local Scada Sistemlerine Veri Toplama-Mobil Cihazlarda İzleme ve Kontrol gibi birçok ihtiyaca cevap veriyor.

 

STANDART HİZMETLERİN DIŞINDA

Makina üreticileri için standart uzaktan erişim hizmetlerinin dışında sunulan en büyük kolaylıklardan biri, sistemi son kullanıcılarla da paylaşabiliyor olmak. Yani makine üreticileri kullandığı Secomea’yı müşterisi ile paylaşabiliyor.

Son kullanıcılar üreticinin sistemini kullanarak makinaya uzaktan erişim yapabiliyor. Örneğin makineye takılan bir kamerayı kullanıcı da cep telefonundan izleyebiliyor. Hem sistemdeki diğer cihazları görmeden.

En önemli konulardan bir diğeri de her yerden bulabiliyor olmak. Secomea’ya dünyanın birçok noktasındaki satış noktasından ulaşmak çok kolay. Örneğin makine üzerinde Uzaktan Erişim cihazınız yok ama ihtiyaç varsa; herhangi bir noktadan alınan Secomea cihazı 5 dakika içerisinde kendi sisteminize entegre edebiliyor. Bu da bakım faaliyetlerinin kesintisiz devam etmesini sağlıyor.


Hibya Haber Ajansı