news-details

Seven Knights’a yeni özel kahraman Trude katıldı

Netmarble, bugün mobil rol yapma oyunu Seven Knights için oyuna ‘Trude' adlı yeni özel kahramanın katıldığını ve oyun için büyük sistem güncellemelerinin yapıldığını duyurdu.

Savaşçı Trude ile tanışın

Semavi Muhafızlar üyesi bir kahraman olan Trude, savaşta sergilediği çeşitli yeteneklere sahip. Ayrıca Kara Büyü Araştırma Kulesi'nden Sebastian da Yenilenme Güncellemesi ile kazandığı yenilenen yetenekleriyle savaşa katılmaya hazır.

Yağma içeriği ödüller kazandırıyor

Seven Knights'ın bu güncellemesiyle yeni Yağma sistemi de oyuna eklendi. Oyuncular Yağma içeriğinin tadını çıkarırken Ekipman, Mücevher ve Aksesuar elde edecekler. Yağma sırasında rastgele karşılaşılabilecek Ekstra Yağma, oyunculara daha da büyük ödüller sunuyor. Baş Düşman ve Akıllı Mod içerikleri ise oyundan çıkarıldı.

Bu güncellemeyle sistem içeriklerine başka yenilikler de geldi. Oyuncuların günde 100 kez faydalanabilecekleri yeni Macera Oto-Temizleme özelliği eklendi. Ayrıca oyuncular ekipmanlarını, Ejderha Ekipmanına kadar geliştirebilecekler.

Ödüllü etkinlikleri kaçırmayın

Netmarble güncellemeyi, kutlama etkinlikleri ile şenlendiriyor. Özel Sıçrama Giriş Panosu, Trude Kutlama Giriş Panosu gibi bol ödüllü birçok katılım etkinlikleri olacak.

Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için sevenknights.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore'de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 6000'in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, Blade & Soul Revolution,MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya'nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City'nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble'ın aynı zamanda Asya'nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya'nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için http://company.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble'ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.comadresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:Denovepr