news-details

Eau Thermale Avène Xeracalm A.D ile kuruluğa bağlı oluşan kaşıntılara S.O.S acil bakım

Pierre Fabre Dermokozmetik’in bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Avène Türkiye, inovatif yaklaşımlarla hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Ciltte kuruluğa bağlı olarak meydana gelen kaşıntılara karşı etkili bir destek sağlayan Eau Thermale Avène XeraCalm A.D Konsantre Yatıştırıcı Krem, yatıştırıcı etkisiyle kaşıntı ataklarını azaltıyor. Eau Thermale Avène Xeracalm A.D Konsantre Yatıştırıcı Krem, 13-30 Nisan tarihleri arasında ikinci ürüne yüzde 25 indirim kampanyasıyla avantajlı alışveriş imkanı sunuyor.

Cilt bakım ürünleri kategorisinde sahip olduğu birbirinden farklı ürün gamlarıyla sektöre yön veren Eau Thermale Avène, 12 yıllık biyoteknolojik araştırmaların sonucunda kaşıntıya karşı geliştirilmiş ilk bakım ürünüyle hayata değer katıyor. Kuru, çok kuru ve atopik ciltleri beslerken, kaşıntı hissini yatıştıran özelliğiyle anında etki eden Eau Thermale Avène XeraCalm A.D Konsantre Yatıştırıcı Krem, lokalize bölgelerde kullanım fırsatı sunuyor. Atopik Dermatit hastalarının yaşam kalitesini arttırmak amacıyla özel olarak formüle edilen bu konsantre ürün, şiddetli kuruluğa bağlı olarak gelişen yoğun kaşıntıları azaltmasıyla rahatlatıcı bir krem olma özelliği taşıyor.

Kaşıntılara rahatlatıcı etki!
Pierre Fabre Laboratuvarları’nda yenilikçi bir aktif olan I-modulia ® ile hazırlanan Eau Thermale Avène XeraCalm A.D Konsantre Yatıştırıcı Krem; bebek, çocuk ve yetişkinlerde çok yönlü etki gösteren formülüyle kuruluğa bağlı yoğun kaşıntı hissini hızla yatıştırıyor. Cildin aşırı reaktivitesi sonucunda oluşan kızarıklıkları gideren bu bileşen, kaşıntı hissinin azalmasına da yardımcı oluyor. İçeriğindeki CER-OMEGA ile ciltteki lipitlere benzer etki göstererek, cildin koruyucu bariyerini güçlendiren Eau Thermale Avène XeraCalm A.D Konsantre Yatıştırıcı Krem, Avène Termal Su ile cildi yatıştırıyor. Böylelikle cildi eski konforuna yeniden kavuşturuyor.

Her zaman ve her yerde kaşıntı karşıtı bakım!
Günde 4 kez; yüz, vücut ve göz kapağına uygulanabilen, konsantrasyonu 2 kat arttırılmış biyoteknolojik aktif içerik ile kaşıntı hissini azaltan Eau Thermale Avène XeraCalm A.D Konsantre Yatıştırıcı Krem, günlük nemlendirici bakım için de oldukça ideal bir seçenek. Avène Termal Su ile güçlendirildiğinde gün boyu daha yoğun bir etki sağlayan krem, kuru ciltlerin günlük bakım rutini için önde gelen ürünlerden biridir.

Eau Thermale Avène XeraCalm A.D Konsantre Yatıştırıcı Krem, 13-30 Nisan tarihleri arasında ikinci ürüne yüzde 25 indirimli fiyatıyla avantajlı alışveriş imkanı sunuyor. Eau Thermale Avène’in cilt ve güneş bakım ürünlerini yetkili eczanelerde bulabilir, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Eau Thermale Avène XeraCalm A.D Konsantre Yatıştırıcı Krem
Eczane Satış Fiyatı: 97,90 TL


Hibya Haber Ajansı