news-details

Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya söyleşilerine başlıyor

Kadir Has Üniversitesi, dünyaca Covid-19 salgınına karşı mücadele verdiğimiz bu günlerde dijital medyayı ve dönüşümü yeniden düşünmek üzerine online yeni medya söyleşileri gerçekleştirecek. 3 Nisan Cuma günü Zoom uygulaması üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin ilk konusu Korona Salgını ve Yeni Medya olacak.

Kadir Has Üniversitesi, evde kaldığımız bu günlerde de bireylerin gelişimine katkı sağlayacak etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Eğitimden alışverişe hayatımızın neredeyse her alanında dijitalin kullanımının arttığı şu günlerde, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eylem Yanardağoğlu, dijital medyada yaşanan dönüşümü ve etkilerini birlikte konuşmanın ve anlamlandırmanın sorumluluğunu hissettiklerine değinerek, Nisan ayı boyunca Cuma günleri 16:30-17:30 saatleri arasında arasında Zoom (http://zoom.us/j/8765489839) üzerinden canlı yayınlarla ‘Yeni Medya Söyleşileri’ düzenlediklerini açıkladı.

Söyleşilerin ilki 3 Nisan 2020 Cuma günü, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü Yeni Medya Laboratuvar Koordinatörü Gülin Küpelioğlu moderatörlüğünde gerçekleşecek. Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü Öğr. Gör. İsmail Hakkı Polat ile ‘Korona Salgını ve Yeni Medya’ konu başlığı altında yapılacak söyleşide, sosyal medya mecralarında sonsuz bilgi akışı içinde güvenilir bilgiye nasıl ulaşacağımızı ve sosyal medya karantinasının gerekli olup olmadığı ele alınacak.

Nisan ayı boyunca yeni medya söyleşilerinde farklı birçok konu ve uzman konuk olacak. 

  • 3 Nisan İsmail Hakkı Polat - Corona Salgını ve Yeni Medya
  • 10 Nisan Çağatay Pekyörür Facebook Kamu Politikaları Direktörü - Sosyal Medyada Güvenli Bilgi
  • 17 Nisan Doç. Dr. Eylem Yanardağoğlu ve Dilara Eldaş Baş - Dijital Okuryazarlık
  • 24 Nisan Dr. Özen Baş - Sosyal Medya ve Sağlık İletişimi


Hibya Haber Ajansı