news-details

Kalamış Enerjisini Westport Live ile tazeliyor

Mekanın sıcaklığı, davetkar ortamı sizi kaplar ve kolayca samimi ortamlar oluşur. Kalamış’ın trend mekanı WestPort Pub da içeri girdiğiniz anda sıcaklığını hissettirecek ortamı, harika melodileri ve enfes barbekü kokusuyla karşılıyor. Menüsündeki homemade kokteyller, özgün içecekler ve gurme lezzetlerinin yanına bir de eşsiz canlı müzik performansları eklenince WestPort enerjisinden kopamayacaksınız.

WestPort Live, Rock’tan Caz’a, Caz’dan Pop’a uzanan canlı müzik performansları ile her Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri gerçekleşiyor. Hafta arası enerjinizi tazelemek isterseniz her Çarşamba şarkıcı Emir Yeşil’in Türkçe ve yabancı, Pop - Rock repertuvarıyla eğlenebilir ya da her Perşembe cazın eğlenceli yüzü Taylan Erler’in şarkılarına eşlik edip stand-up tadında interaktif gösterisini izleyebilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu ise her Cumartesi sahne alan Circus grubunun Türkçe ve Yabancı Rock şarkılarıyla eğlenerek atabilirsiniz.

Ayrıca Pazartesi günlerinizi sendromsuz kılmak için her Pazartesi, oyuncu Taner Ergöz ile ‘Pub Quiz Night’ eşliğinde eğlenip en çok soruyu bilerek WestPort’tan sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz


Hibya Haber Ajansı