news-details

Anadolu Sigorta, 7/24 canlı ve görüntülü sağlık danışmanlığı hizmetinin kapsamını genişletti

Anadolu Sigorta, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, sağlık sigortası sahiplerine 7/24 canlı ve görüntülü sağlık danışmanlığı hizmeti vermeye başlamıştı. Bu hizmetin kapsamını genişleten Anadolu Sigorta, bireysel ve kurumsal sigortalılarına, Sağlığım Cepte uygulaması veya Anadolu Sigorta online şubesi üzerinden sunduğu “ 7/24 Sağlık Danışmanlığı” hizmetine psikiyatri uzmanı, pediatri uzmanı ve iç hastalıkları uzmanı olan doktorları da dahil etti.

Anadolu Sigorta, Sağlık Bakanlığı'nın rehberliği ışığında "Evde Kal!" çağrısını destekleyerek, sağlık sigortası sahiplerine canlı ve görüntülü sağlık danışmanlığı hizmeti vermeye başlamıştı. Online ve ücretsiz "Görüntülü Doktor Hizmeti" uygulamasıyla, Anadolu Sigorta’nın bireysel ve kurumsal sağlık sigortası poliçesi sahipleri artık psikiyatri, pediatri ve iç hastalıkları uzmanlarına da ulaşabilecek. 7/24 sağlık danışmanlığı hizmeti veren doktorlara ilave olarak bu üç yeni branştaki doktorlar, haftanın 6 günü (Pazartesi – Cumartesi), 19:00- 22:00 saatleri arasında, sigortalılara evden çıkmalarına gerek kalmadan sağlık sorunlarının çözümü için danışmanlık ve destek verecek. Hizmete Sağlığım Cepte uygulamasından veya Anadolu Sigorta web sitesi üzerinden kolaylıkla ulaşılabiliyor.

"Görüntülü Doktor Hizmeti ile tüm sağlık sigortalılarımızın 7/24 hizmetindeyiz”

Tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’de de etkisi altına alan Koronavirüs salgınına bağlı olarak olağanüstü bir dönemden geçildiğini vurgulayan Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Gökalp, Anadolu Sigorta’nın hızlıca önlemler alarak birçok uygulamayı hayata geçirdiğini söyledi. Gökalp: “Bir ayı aşkın süredir ülkemizi de etkisi altına alan bu salgına karşı Anadolu Sigorta olarak elimizden gelen en güçlü tedbirleri alıyoruz.Sağlık Bakanlığı öncülüğünde başlatılan "Evde Kal!" çağrısını desteklemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2017 yılında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek online ve ücretsiz Görüntülü Doktor Hizmetimizi faaliyete almıştık. Sigortalılarımızın evden çıkmasının mümkün olduğunca önüne geçmek, zorunlu kalmadıkça hastaneye gidilmemesini sağlamak amacıyla "Görüntülü Doktor Hizmeti" ile tüm sağlık sigortalılarımızın 7/24 hizmetindeyiz. Koronavirüs salgını sebebiyle içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde, sağlık sigortası poliçesine sahip sigortalılarımız için sunduğumuz 7/24 Canlı ve Görüntülü Sağlık Danışmanlığı hizmetinin kapsamını genişlettik. Mevcut doktorlarımıza ek olarak sigortalılarımız artık psikiyatri uzmanı, pediatri uzmanı ve dahiliye uzmanı olan doktorlarımızdan da evden çıkmalarına gerek kalmadan sağlık sorunlarının çözümü için danışmanlık ve destek alabilecekler” dedi.


Hibya Haber Ajansı