news-details

Güzellik ve tıp uzmanları bir araya geldi

 LEA ürünlerini deneyen İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Ümmühan İşoğlu, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek ve akademisyenler memnuniyetlerini dile getirirken, LEA’nın katlı pazarlama stratejisi kadınlarından tam not aldı.
 

 

Dünyanın 70’ten fazla ülkesine ihracat yapan kozmetik ve kişisel bakım sektörünün lider markalarından Giz Kozmetik, kadın girişimciler yaratan katlı pazarlama sistemi LEA markasını İstanbul Tıp Fakültesi akademisyenleri ve öğrencilerine tanıttı.

‘Kadınız Güçlüyüz’ etkinliği kapsamında İstanbul Tıp Fakültesi’nde tanıtılan binlerce kadının gelir kapısı LEA markasını inceleyen İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Ümmühan İşoğlu ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Tufan Tükek ürünlere tam not verirken, Tıp Fakültesi öğrencileri de LEA kataloglarına büyük ilgi gösterdi.
 

“LEA ile amacımız topluma faydalı bir organizasyon kurmak”

LEA katlı pazarlama sisteminin başarısını anlatan Giz Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Zengin, “LEA markamız ile kadınlarımıza sermayesiz kendi işlerini kurma fırsatı sunuyoruz. LEA Girişimcisi dediğimiz 40 bin kadın, Türkiye genelinde Giz Kozmetik ürünlerini satarak aile bütçesine katkı sağlıyor. Bu sistemde satış yapan girişimcilerimize piyasadaki en yüksek kar payını veriyoruz. Burada amacımız sadece para kazanmak değil, topluma faydalı bir organizasyon kurmak. Gerekli şartlar sağlandığında kadınların neleri başarabildiğini görmek için geçmişe bakmak yeterlidir.” ifadelerini kullandı.


Hibya Haber Ajansı