news-details

Guardian serisi ile uzaktan eğitime yakın koruma

Tüm öğrencilerin uzaktan eğitim aldığı bu dönemde İnform, Guardian UPS Serisi ile evler için mükemmel çözümler sunuyor. Line-İnteraktif mikroişlemci kontrollü teknolojisiyle yaşam alanlarında sürekliliği garanti altına alıyor.

Türkiye UPS sektöründe yeniliklere her zaman öncülük eden İnform, arttırılmış verimliliğini akıllı akü yönetimiyle birleştirerek optimum seviyeye yükselten Guardian UPS Serisi ile sürdürülebilir bir dünyaya da katkı sağlıyor. Son teknolojiyi kullanarak üretilen Guardian UPS serisi ile internetiniz kesilmiyor, eğitiminiz yarıda kalmıyor.

Yaşam alanları için birinci sınıf güvenlik

İnform, Guardian UPS serisini yenileyerek yaşam alanları için güvenli enerji sağlamaya devam ediyor. Kompakt ve estetik tasarımıyla beğeni toplayan Guardian Serisi, LED veya LCD paneli sayesinde kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlıyor. Ayrıca Guardian UPS Serisi, evler ve ofisler için birinci sınıf güvenlik sunuyor. USB Port, RS232 ve RJ45 gibi genişletilmiş haberleşme seçeneğiyle çok farklı ihtiyaçlara cevap verebilen Guardian UPS Serisi, sesli uyarı sistemiyle de kullanıcıları gerekli durumlarda uyarıyor.

Elektrik enerjisindeki gerilim dalgalanmalarından, düşme, yükselme ve kesintilerden etkilenmeyen Guardian UPS Serisi, yükleriniz için uygun şekilde simüle edilmiş sinüs üreterek cihazlarınızı gelebilecek zararlardan koruyor. Guardian, geniş gerilim aralığında görev yaparak yükseltici ve düşürücü Otomatik Voltaj Regülasyon (OVR) fonksiyonu ile çıkış gerilimini bağlı olduğu yüklere göre en kararlı hale getiriyor. Kesintisiz ve temiz enerji ihtiyacında, Türkiye'nin ve dünyanın en büyük ve güvenilir çözüm ortağı olmayı ve bu alanda kaliteden ödün vermeden ilerlemeyi kendine ilke edinen İnform, Ar-Ge Merkezi’nin hayata geçirdiği projelerinde enerji verimliliği yüksek, yönetilebilir çözümler sunuyor.


Hibya Haber Ajansı