news-details

Tyre Reviews lastik testinin şampiyonu oldu

Goodyear Eagle F1 SuperSport, gösterdiği üstün performansla Tyre Reviews'ın lastik testini zirvede tamamladı.

GOODYEAR'ın yeni Eagle F1 SuperSport lastikleri en iyi online lastik değerlendirme sitesi olan Tyre Reviews tarafından ilk defa düzenlenen Ultra Ultra Yüksek Performans (UUHP-Ultra Ultra High Performance) lastik testinde birinci oldu.

Bu geniş çaplı testte, ıslak ve kuru zeminde yol tutuş, ıslak ve kuru zeminde fren performansı, suda kızaklanma, yuvarlanma direnci, gürültü ve sürüş konforu gibi tüm temel lastik testi disiplinleri değerlendirildi.

Üstün yol tutuş ve sürüş hâkimiyeti sağlamak için Goodyear'ın yarış lastiklerindeki tecrübelerinden yararlanılarak geliştirilen bu lastikler, birinciliği almalarını sağlayan olağanüstü sonuçlar elde etti.

Goodyear Eagle F1 SuperSport lastiklerine tam not veren Tyre Reviews'un sahibi Jonathan Benson, lastiğin "Kuru ve ıslak zeminde yol tutuş testinde olağanüstü performans gösterdiğini ve koşullar ne olursa olsun direksiyon hassasiyeti ve dengeye sahip olduğunu" belirtti.

Jonathan Benson özellikle ıslak zemin sürüş hâkimiyeti performansının çoğu kişiyi etkilediğini belirterek, "Yeni Goodyear lastiğinin olağanüstü olduğu nokta, tur boyunca olağanüstü yol tutuş performansı sergilerken arabanın ön aksı ve arkası arasında gerçek bir denge sağlaması" dedi.

Goodyear Avrupa CMO'su Mike Rytokoski ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Test sonuçları bizi oldukça heyecanlandırdı. Bu yılın başında lastiği piyasaya sürdüğümüzde üstün özellikleri olduğunu biliyorduk ancak Tyre Reviews gibi oldukça etkili ve alanında uzman bir web sitesinden bunu destekleyen sonuçlar almak, bu yeni serinin performansını gerçekten kanıtlar nitelikte." diye konuştu.

The Goodyear Tire & Rubber Company:

Dünyanın en büyük lastik şirketlerinden biri olan Goodyear, günümüzde küresel platformda 21 ülkedeki 47 tesisinde üretim yapmakta ve 64.000 kişiye istihdam sağlamaktadır. Goodyear'ın Akron, Ohio ve Colmer-Berg, Lüksemburg'da bulunan iki İnovasyon Merkezi, sektörün performans standartlarını belirleyen teknoloji harikası ürün ve hizmetler sunmak için çalışmaktadır. Şirket, ürünler ve küresel operasyonlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://www.goodyear.eu/corporate_emea/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Çiğdem Özkan