news-details

Richard Mille Marka Dostları Tarihi Zaferlerle Bu Aya Damgalarını Vurdular

Indianapolis 500'ü kazanan Simon Pagenaud, Roland Garros'tan 12'inci zaferiyle dönen Rafael Nadal ve geçtiğimiz hafta sonu Le Mans 24 Saat Yarışları'nda galibiyeti kucaklayan Fernando Alonso ile Sébastien Buemi'yle şahane anlara tanıklık ettik. Richard Mille marka dostları, yaklaşık bir aydır zaferleriyle tüm manşetleri süslüyor. Richard Mille, sporcularının kendi disiplinlerindeki başarılarını kutlamaktan mutluluk duyuyor.

26 Mayıs, Simon Pagenaud'un hiçbir zaman unutmayacağı bir tarih. Çünkü 35 yaşındaki sporcu bu tarihte ilk Indianapolis 500 zaferine imza attı. Pilotun kupasını 400 bin kişi önünde kaldırdığı görüntüler, Rafael'in Coupe des Mousquetaires, yani Silahşörler Kupası'nı kaldıracağı anları müjdeliyor. 18 Grand Slam galibiyetinin sahibi olan Mallorcalı Nadal, eşi benzeri görülmemiş 12'inci zaferiyle, kararlılığının her şeyden güçlü olduğunu ve onu uluslararası tenis dünyasının zirvelerine taşıdığını bir kez daha gösterdi. Nadal, şüphesiz spor tarihinin tanıklık ettiği en büyük şampiyonlardan biri.

Richard Mille'in diğer iki marka ortağı da yazın bu ilk ayında büyük bir başarı elde etti. İki kez Formula 1 dünya şampiyonu olan Fernando Alonso ve Sébastien Buemi, Le Mans 24 Saat Yarışı'nda Kazuki Nakajima ile zaferin tadını çıkardı. Dünya şampiyonu Fernando Alonso, Toyota Gazoo Racing'e ait 8 numaralı aracın direksiyonunda son dayanıklılık yarışı için Manceau pistine çıktı.

Sezon boyunca altı yarıştan beşini kazanan ve dayanıklılık yarışlarından gösterişli bir şekilde emekli olacak olan Alonso, "Le Mans'taki son yarışım bu olmayacak. Geri geleceğim ancak önümüzdeki yıl değil çünkü programım 2020 yılına kadar çok dolu. Önüme çıkacak fırsatları değerlendireceğim. Bu takımla olağanüstü birçok hatıram oldu. Spa'daki karlı pist, Sebring, Le Mans'taki efsanevi parkur, şampiyonanın atmosferi ve elbette şahane taraftarlar. Hepsinden keyif aldım. Ama konfor alanımın dışına da çıkmak istiyorum. Dakar muhtemelen kendime koyduğum en üst çıta. Yine de henüz hiçbir şeye karar vermedim" dedi.



Alonso ve Buemi birinci sırayı kaparken, Le Mans üçüncülüğünü de Richard Mille marka dostu, BR1 #11 SMP Racing pilotu Stoffel Vandoorne kazandı. Üç pilot da kendi ülkelerinin renklerinde RM 67-02 takıyordu. Richard Mille, LMP2'de sırasıyla ikinciliği ve üçüncülüğü kazanan Jackie Chan DC Racing ve TDS Racing de dahil olmak üzere yarışa katılan diğer marka dostu takımları da kutluyor.

cunique