news-details

Dijital etkinliklerle motivasyon

Corona virüs ile mücadele ettiğimiz “#evdekal” günlerinde uzaktan çalışma sistemine geçen şirketler toplantılarını ve sunumlarını dijitale taşıdılar. Bu gelişmelerle birlikte dijital etkinlikler ile sağlanan motivasyon da önem kazandı. Dijital enerji zekası çözümleri ile “sürdürülebilir, temiz bir gelecek” için çalışan İnavitas ve kardeş şirketi Endoks çalışanları da motivasyon etkinlikleri kapsamında online platformda spor, eğlence ve yarışmalar için her gün bir araya geliyorlar. Çalışanlar ve yöneticiler bu etkinlikler ile ev-ofis günlerini her birlikte, iletişim halinde kalarak geçiriyorlar.

"ÜÇ ÜLKE EKRAN BAŞINDA BULUŞUYOR"

İnavitas İnsan Kaynakları Müdürü Deniz Ulaşan, “Üç ülkedeki çalışanlarımızın ile ev-ofis çalışma düzenine geçen şirketler, çalışan sağlığını ve mental motivasyonunu korumak üzere aksiyon aldık.  Hindistan, Avusturalya ve Türkiye’deki çalışanlarımız için spor, müzik, yarışma gibi eğlence aktiviteleri içeren birçok canlı yayın etkinliği organize ettik. Ekip olarak her gün saat 07.45’te Hindistan’dan Vijay Ganesh’in mentorluğunda “Yoga” ile güne başlıyoruz, interaktif yarışmalar yapıyoruz” dedi.

"YOGA ÇALIŞMALARI KISA VADEDE BİLE AKCİĞER KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR"

Kısa vadeli “Yoga” çalışmalarının bile akciğer kapasitesini arttırdığına dikkat çeken Deniz Ulaşan, “Biz de çalışanlarımızla birlikte bu süreçteki fiziksel ve mental sağlığı önemsediğimiz için birlikte hareket halinde olabileceğimiz etkinlikleri seçtik. Organize ettiğimiz etkinliklerde, zaman zaman İnavitas IOT Ürünleri Teknik Müdürü Serbay Özkan’ın bateri performansına evde bulabildiğimiz aletler ile eşlik ettik. Yetenekli arkadaşlarımız sayesinde bağlama performansı ve solo konserler dinliyoruz, hep birlikte dans ediyoruz.  #evdekal’dığımız bugünleri bu motivasyonlarla en az stresle atlatmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı